Monday, April 20, 2009

HUHUHUHU....

Disuatu senja dimusim yang lalu...huhuhuuhu...tgh layan lagu broery marantika...sedey...malam ni peluk bantal lol...uwaaaa Mr AhSeng gi outstation lagi...huhuhuhuuhu...apakah....adakah...dimanakah...
yg plg sedey sekali dia tak sempat nak kasi pressy for aku nye besday kehampehan berlaku...uwaaaa......kijam kijam kijam.....
uwaaaaa....(padahal this friday Mr AhSeng balik..sajer suka emosi)hahhahha....
uwaaaaaa jugak...nangis sebab tak dapat pressie lagi...ham ham ham hampeh.....
apa eyja buat on my besday...nanti eyja upload piccas yerk...

Thursday, April 16, 2009

Baby Hani Not Well..

From yesterday Hani demam..jap jap elok,bila sampai malam Temp mula naik.Memandangkan aku cebuk kerja jadi Mr Ah Seng bawak Hani gi Sheela's chk up tapi doc bg ubat montot...sian Hani!kalau aku kat sana mmg air mata aku dah leleh dah...huhuhuhu!!kalau korg tak caya time Hani cunat (for the girls) aku seriau nak nengok aleh aleh Mr Ah Seng gilah ngn MIL aku...bolehh..ingat time Hani slh urat demam sesaja bwk gi urut,melalak lol si Hani ni bagai tak mau bila diurut udah udahnya Mak Hani ni pon leleh lol air mata sucinya ini..kahhhh..nenek urut tu pelik nengok aku...sian kat Hani dapt Mak yang agak sensitip...cian...
Balik pada story...aku risau lol...Hani asyik merengek even tgh tgk citer kegemarannya..yg paling cian malam tadi dia menangis sambil nyanyi "I YeYu,yu Ye Mi"sambil leleh leleh air mata...cian tau...ader idea ker petua ker apa apa yang boleh kebah demam kecik nih....Huhuhu...Mak Hani ngantuk layan Hani malam tadi...semalaman tido kat kangkang aku...huhuhuhu

Wednesday, April 8, 2009

Badan Ku Sakit...

Hari ni badan ku sakit...bangun dari tido mmg cam nk tercabut pinggang aku...sakit wooo..ada cadangan tak nak kena makan per??Jamu aku mmg tak tahan bau dia...apa yer ubat yg sedap!!Hari ni lunch memasing berat bontot jadi order McD makan kat dlm opis jerk..siap tertipu plak tuh ingatkan Mc Saver tu boleh delivery rupanya hanya utk take way kahhh confuse dowh delivery ngn take way..samdol!
Huhuhu counting days another 9 days ...my buzz day...yeayyy!!!Ah Seng jaga jaga ..bini ko nak kopak duit anda!!!kahkahkah(glak macam modjo jojo)
Kena buat wishlist lepas tu letak kat homepage nyer lappy thn saja tayang tayang kat Ah Seng biar dia tau...ker trus tampal kat fridge..kahkahkah kejikah aku..lantokkk!!haah new project wish list project here i come...hahahahahah....

Hari Makan Sedunia!!

Last Saturday gi menghabiskan masa ngn Ah Seng coz whole this week nak gi Alor Setaq..Huhuhu...disebabkan dia tak kerja tht day dia membuat rutin utk menjaga hati bini dia nih anta bini dia gi kerja,pick up his bini and lunch togetha and tht saturday mmg aku lapo nih coz tak sempat nak breakfast biasalah lambat punya pasal...jadi tgh hari tu dah mula rasa nak makan meja opis aku...jadi Ah Seng bawa gi JJ bukit tinggi kengkonon nak tgk movie citer tht Confession...bla bla bla tu lahh...tapi punyalah ramai makhluk yg q nak beli tiket trus tak jadi...hampeh btol..dahlah tak bolh booked on9...Hansap btol...jadi gi makan jerler kat fish manhattan.....pastu balik trus amik budak kecik tuh gi mamam dinner kat umah mama kat KJ...nyum nyum nyum...mama punya masakan mmg tak boleh lawan punya...Masak lemak ketam...sembilang asam pedas,jengkol masak lemak and ikan bilis goreng cili...uishhh rejeki!!!!
aND late night malamnya plak gi MC D temankan Hani Main kat Mc D seksyen 3.Jadi in this entry takder muka hani kerana sibuk main ok!!!
Aliennnnn!!!Run for your life!!!

Mak Bapak yang perasan bujang....

Tak boleh lah aku tk letak muka budak kecikk nih...disebabkan dia anak aku jadi aku letak gak pic HANI ADLINA
Peace Babe!!!!

Entry Ketinggalan Kedua...My best frenzz weddin

HuHuHu dua kawan aku selamat diijab kabulkan ngn pasangan pilihan aku opppss bukan pilihan memasing....Arn n Nan Congrats babe chomell sangat korg...jeles tgk pelamin korg mmg cute...N x' cially nan aku dapat grab peluang make up dia for her berinai ceremony...thanx coz trust me....and thanx for the Ibu duit pertama utk aku!!!luv u....
Muka happy tak tentu arah...
Nilah muka gila kamera Yan (ibu mengandung),Harry(tunang org),Ita(bakal isteri org),Nan(bakal kahwin minggu depan)
Us!!!!

And ni Nan punya ceremony!!

Nan aku malass nak rotate muka ko bolehh...pusing kepala kengkawan!!!
Comelkan pelamin dia!!!huhuhuhu jelezz...
Parents to be...cute!!Mommy to be ni craving nasi kenduri tu yang sanggup turun all the way Putrajaya...
Last but not least..it's still us!!!

Miss Ah Seng~!!Entryketinggalan pertama...

Huhuhu...laki ku ker Aloq Setaq this week..Jadi disebabkan klas kat APT takder and mr Ah Seng takder jadi takde ler org nak kaco aku utk memblog...ok apa yg aku ketinggalan...waaa mmg byk gilos pic yg blum aku update...huwaaa ni yg tak besh nih...tak memula aku ader nampak citer pasal Hot Air Balloon...Actually tak tau pasal Hot Air Balloon kat Putrajaya nih...ingat sajer nak jalan kat Alamanda...tp ader Pesta menarik nih layankannn...citer byk takder piccas LAYANNNN!!!Hani yg semangat menyedut air bekalannya yg dibikin oleh nenek..

Memang kat sana hot gila babas!!thn crowd mmg ramai gilos...dengan ketandusan food and drink coz kena q panjang giladari aku haus trus jadi tekak kemarau...thn dgn perut yg lapo
aku membeli kepok lekor yg hancur berharga dua hinggit dan jus mangga yg agak boleh dipuji keenakannya..terpaksa berebut ngn sorg budak cina darjah 3 yg sibuk nk amik cup air aku...hampeh btoll..
Tengok crowd mmg ramai!!!!abaikan pic ketiga tuh seorg awek yg tgh tadah senyuman dari kamera lelaki itu aka boipren dia...

Ni nak tunggu bebelon ni tegak pun bercinta gak aku terasa macam nak tolon tiupkan....
semput aku kalau tiup..
Abaikanlah muka aku yg berlengas nih...mmg penat babe...panass jgn ckplah!!!since tgh hari ramai dh tunggu all this thing and until night baru habis semua balloon terbang.....

dan this time tolon abaikan muka laki aku yg dah mula buat pengumpulan minyak semulajadinya..kah!!!boleh buat nasi minyak...and boleh jadi org minyak sedunia...jenab jenab...harharhar jgn mare babe muahxxx!

Tuesday, March 24, 2009

Schedule ku penuh...